Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Αυτοκτονία 32χρονης στα κρατητήρια

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Πάτρας από την αυτοκτονία μέσα στα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών μιας 32χρονης, μητέρας ενός βρέφους.
Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη προχθές το απόγευμα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, η κοπέλα μεταφέρθηκε ζωντανή στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου και κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών.
Η 32χρονη, που είχε συλληφθεί και κρατούνταν για την κλοπή ρούχων από κατάστημα στην οδό Αγίου Νικολάου της Πάτρας, αυτοκτόνησε μετατρέποντας σε θηλιά τις κουβέρτες που υπήρχαν μέσα στο κελί της.
Οπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί που επόπτευαν τους χώρους της κράτησης δεν κατάφεραν να αντιληφθούν νωρίτερα τις προθέσεις της 32χρονης καθώς η κάμερα στο εσωτερικό των κρατητηρίων ήταν εκτός λειτουργίας.
Η άτυχη γυναίκα ήταν κάτοικος Παραλίας Πατρών, είχε ένα παιδί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήταν εξαρτημένη από ναρκωτικά.
Από αστυνομικές πηγές έγινε γνωστό ότι θα ξεκινήσει άμεσα η έρευνα για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες η 32χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της.
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=325752